Ons team Dev_01prox februari 6, 2020
tom
Na zijn studie econometrie helpt Tom organisaties te ontwikkelen en groeien, door aanwezige kwaliteiten optimaal te laten renderen en vernieuwing te initiëren.
TOM VAN LEUR
remy
Remy is al meer dan 25 jaar als entrepreneur actief in het speelveld van Executive Search, Recruitment, Training & Development en Assessment.
REMY RODENHUIS
jeroen_kiwi
Jeroen heeft meer dan 30 jaar aan internationale ervaring in branding, strategie en design.
JEROEN TEN BERGE
jeroenvd
Jeroen heeft bijna 30 jaar ervaring in het ICT-domein, waarin hij zich ontwikkeld heeft tot specialist op het vlak van Business Analyse en kwaliteitsmanagement.
JEROEN VAN DOORN
derk
Na zowel Interaction Design als Grafisch ontwerpen te hebben gestudeerd, heeft Derk de afgelopen 25 jaar een geheel eigen kijk op design ontwikkeld.
DERK DUMBAR
jan2
Jan is de man die alles kan.
JAN VEERMAN
ted
Ted is bijna 30 jaar actief als zelfstandig Business Analist en heeft in die tijd verschillende systemen ontworpen en processen verbeterd voor grote en kleine ondernemingen.
TED KOCH
babbete
Babette is een doorgewinterde Commercieel Manager / Directeur met meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van commerciële teams. Daarvoor was ze werkzaam in het onderwijs, als docent en onderwijsmanager.
BABETTE KELLERMANN
Rudolf
Rudolf heeft (inter)nationale ervaring in de financiele wereld en vindt het leuk om te werken aan transformaties van bedrijven.
RUDOLF MOLKENBOER
WERKEN BIJ PROXIMAAL
Wij zijn op zoek naar...
Back-end developer Laravel SENIOR
Front-end developer Angular MEDIOR